SZÖVETSÉG - Részletek Orbán Viktor beszédeiből - DVD-n

 

Az ezredforduló legdinamikusabb és legmarkánsabb politikusa Orbán Viktor. Egy pillanat alatt magára vonta a figyelmet a múlt század nyolcvanas éveinek végén. Ellenzékben, kormányon és újra ellenzékben fokról fokra emelkedik ki politikustársai közül. Nem túlzás azt állítani, hogy a diktatúrából vissza-visszaesve kigyógyuló mai Magyarország legjelentősebb alakja. Ugyanakkor derüsen könnyed, kellemes humorú egyéniség, akit nem torzított el sem a hatalom, sem annak időleges elvesztése.

A filmben látható és olykor időben egymástól távol eső beszédek gondolati egysége, lelki és szellemi tisztasága magával ragadja a nézőt. Üdítő élmény, amely erőt és reményt ad a kor észbontó politkai hazugságaival való szembenézéshez.


Az alcsúti
Fekete Imre a falubéli ragaszkodó hűségével, a saját elhatározásából a saját költségén kísérte el és kíséri el ma is kamerájával kivétel nélkül mindenhová a Fidesz elnökét, hogy rögzítse szavait. Neki köszönhetően óriási anyagból válogathatott a film szerkesztője, Dézsy Zoltán, aki a legmegragadóbb, a legkevésbé ismert és a leginkább jellemző részletek kiemelésével mutatja be azt az Orbán Viktort, akit őszintén szólva alig ismer a média híradásaitól elbolondított közvélemény.

szerkesztő-riporter: Fekete Imre, szerkesztette: Dézsy Zoltán,
arculat: Laboncz Edina, zene: Vizy Márton

Extrák:
Otthon - Esküvőn - Tapsok, nevetések - Az operatőr a filmről - Gól - A győri beszéd

Forgalmazza: artamondo kft.
1062. Bp. Andrássy út 124.
levél: 1243. Bp. Pf. 592.
tel: 36-1-354-2353
fax: 36-1-354-2359
e-mail: terjesztes@demokrata.hu